Volg ons

Eerste Divisie

Nascimento: ‘Niet praten over laatste periode’

Nascimento: ‘Niet praten over laatste periode’

Het seizoen van FC Eindhoven lijkt te gaan uitdraaien op een teleurstelling. Opnieuw verloor de ploeg van coach David Nascimento, ditmaal tegen Fortuna Sittard.

Eindsprint
,,Laten we niet over de laatste periodetitel of een geweldige eindsprint gaan praten”, stelt de oefenmeester tegenover het Eindhovens Dagblad. ,,Daarmee leggen we onszelf alleen maar onnodige druk op. Het gaat er na deze serie om dat we wedstrijd voor wedstrijd weer wat vertrouwen kunnen winnen. Van daaruit moeten we weer resultaten proberen te halen.”

Vertrouwen
Het was voor FC Eindhoven de vijfde nederlaag op rij. Toch stemde het verlies tegen Fortuna de coach niet bijzonder treurig: ,,Vandaag hebben wij geen punten verloren. Dit was een ploeg die verder is dan wij en die duidelijk met meer vertrouwen staat te voetballen. Vorige week bij FC Volendam hebben we het wel laten liggen.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie