vrijdag, 8 december 2023
Voetbal247.nlEredivisieNachtmerrie voor FC Utrecht en Maeda: Japanner al klaar in Nederland

Nachtmerrie voor FC Utrecht en Maeda: Japanner al klaar in Nederland

FC Utrecht en Naoki Maeda nemen na één duel alweer afscheid van elkaar. De 27-jarige Japanner werd sinds december gehuurd van Nagoya Grampus, maar viel in zijn eerste duel (tegen Ajax, red.) uit met een zware enkelblessure. Een onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat Maeda niet meer in actie kan komen dit seizoen. 

Het was niet de samenwerking waar FC Utrecht en Maeda op gehoopt hadden. Slechts acht minuten duurde het avontuur in De Galgenwaard. Ajax-verdediger Lisandro Martinez raakte bij een tackle ook de enkel van de ongelukkige Maeda.

“Het was mijn grote droom om in Europa te voetballen”, reageert Maeda op de clubwebsite van FC Utrecht. “En die droom is dankzij de kans die FC Utrecht me heeft geboden werkelijkheid geworden. Ik keek enorm uit naar mijn debuut, nota bene in een thuiswedstrijd tegen Ajax; een wedstrijd waarover ik sinds mijn komst naar Utrecht al veel gehoord had. Helaas liep ik al snel een blessure op. Daardoor valt mijn droom voor nu in duigen.”

FC Utrecht heeft een optie tot koop in het huurcontract opgenomen. In dat geval komt de Japanner tot 2025 vast te liggen voor de club uit de Domstad. Maar het is de vraag of FC Utrecht dat aandurft nu het nauwelijks de kwaliteiten van Maeda heeft kunnen aanschouwen.

Eenvoudig inzetten op de eredivisie, KNVB Beker of Champions League? Bet365 is de nummer 1 legale broker van Nederland! Bij Bet365 krijg je nu tot 100 euro bonus op je eerste storting! Waar wacht je nog op?

Bet365 welkomstbonus min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Minimale leeftijd voor aanbiedingen is 24 jaar.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]