dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieNAC-spelers door samenwerkingsverband op huurbasis naar Helmond Sport

NAC-spelers door samenwerkingsverband op huurbasis naar Helmond Sport

NAC en Helmond Sport gaan officieel een samenwerkingsverband aan. In het kader van deze ontwikkeling spelen Diego Snepvangers en Bodi Brusselers van NAC komend seizoen op huurbasis voor Helmond Sport, meldt de club uit de Eredivisie op de officiële website.

Voetbalvisie
Technisch directeur van NAC, Hans Smulders gaf tekst en uitleg over de samenwerking tussen de twee Brabantse clubs.  ,,Voor sommige van onze grotere talenten komt de stap naar het eerste van NAC nog nét iets te vroeg, maar is het wel zaak dat zij onder de juiste weerstand geprikkeld worden zich door te ontwikkelen.Wij zijn dan ook erg blij dat we de samenwerking met Helmond Sport officieel hebben bekrachtigd. Het is een mooie club en ze hebben inmiddels een goede voetbalvisie ontwikkeld om door te groeien. Ik ben ervan overtuigd dat deze samenwerking op de lange termijn een win-win situatie oplevert voor beide clubs.”

Aanvallende versterking
De negentienjarige Snepvangers is volgens de website van Helmond Sport een technisch vaardige buitenspeler die als links- en rechtsbuiten zou kunnen spelen. Zijn leeftijdsgenoot Brusselers is een aanvallende middenvelder die ook aan de zijkant inzetbaar is.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD