Volg ons

Clubs

‘NAC krijgt miljoeneninjectie van Manchester City’

‘NAC krijgt miljoeneninjectie van Manchester City’

Manchester City staat op het punt miljoenen te pompen in NAC Breda. Dat schrijft De Telegraaf. De Engelse topclub, gefinancierd door sjeiks met miljarden oliedollars, wil de Bredase club opnemen in haar City Football Group.

De eerste stap daarbij is om een imposant trainingscomplex te bouwen voor NAC, dat groter en luxer moet worden dan De Toekomst van Ajax of de door Russen gefinancierde, ultramoderne accommodatie van Vitesse op Papendal. Daarnaast wordt NAC het eerste station waar zeer jonge talenten, die overal in de wereld worden gescout, verder worden opgeleid onder de vleugels van Manchester City.

Gedacht wordt aan een situatie waarbij er zo’n vijf City-talenten worden gestald in het Rat Verlegh Stadion. Om die talenten te omringen in een kwalitatief goed team van meer ervaren spelers, wil City NAC ook ondersteunen in de zoektocht naar gelouterde versterkingen. Daarin zou Gregor Breinburg, aanvoerder van NEC, het eerste doelwit zijn om naar Breda te verkassen.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Clubs