zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubs'NAC krijgt miljoeneninjectie van Manchester City'

‘NAC krijgt miljoeneninjectie van Manchester City’

Manchester City staat op het punt miljoenen te pompen in NAC Breda. Dat schrijft De Telegraaf. De Engelse topclub, gefinancierd door sjeiks met miljarden oliedollars, wil de Bredase club opnemen in haar City Football Group.

De eerste stap daarbij is om een imposant trainingscomplex te bouwen voor NAC, dat groter en luxer moet worden dan De Toekomst van Ajax of de door Russen gefinancierde, ultramoderne accommodatie van Vitesse op Papendal. Daarnaast wordt NAC het eerste station waar zeer jonge talenten, die overal in de wereld worden gescout, verder worden opgeleid onder de vleugels van Manchester City.

Gedacht wordt aan een situatie waarbij er zo’n vijf City-talenten worden gestald in het Rat Verlegh Stadion. Om die talenten te omringen in een kwalitatief goed team van meer ervaren spelers, wil City NAC ook ondersteunen in de zoektocht naar gelouterde versterkingen. Daarin zou Gregor Breinburg, aanvoerder van NEC, het eerste doelwit zijn om naar Breda te verkassen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD