maandag, maart 20, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlKNVB BekerNAC Breda - PEC Zwolle KNVB Beker: livestream

NAC Breda – PEC Zwolle KNVB Beker: livestream

NAC Breda en PEC Zwolle staan woensdagavond om 20:00 tegenover elkaar in de achtste finale van het KNVB Bekertoernooi. Zowel PEC als NAC zullen het slechte seizoen tot dusver willen wegspoelen met bekersucces. Een interessant duel tussen de bekerwinnaars van 1973 (NAC Breda, red.) en 2014 (PEC Zwolle, red.). Wie van deze twee clubs blijft het langst in de strijd om eventueel een nieuwe beker te kunnen opbergen in de prijzenkast? 

NAC Breda is 2022 niet echt geweldig begonnen. Tweemaal op rij speelden de Brabanders gelijk en twee keer werd het 0-0. Alle reden voor de Parel van het Zuiden om zich te revancheren tegen PEC Zwolle. Krijgt Thom Haye het afscheid waar hij op hoopt en schiet hij zijn club naar de volgende ronde of zetten de bezoekers uit Overijssel het goede gevoel door en bemachtigen zij een plekje in de kwartfinale van de KNVB Beker? 

VS

PEC Zwolle

Datum: 19 januari 2022
Aftrap: 20:00 in het Rat Verlegh Stadion in Breda

NAC Breda vs. PEC Zwolle Live stream

De gehele KNVB Beker kijk je gratis live bij de bookmaker Bet365. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een account aanmaken en een eerste storting doen bij deze bookmaker. 

Daarna kun je meteen naar het sportsbook toe en een weddenschap plaatsen op de wedstrijd die je wilt volgen. Naast die weddenschap kun je meteen de livestream aanklikken als deze beschikbaar is. 

NAC Breda vs. PEC Zwolle voorbeschouwing

NAC Breda kent dus geen goede start van 2022 in tegenstelling tot de bezoekers uit Zwolle. Wél wist NAC Breda te imponeren door in de vorige ronde FC Utrecht met een 3-2 nederlaag naar huis te sturen. Dé man van die wedstrijd was ongetwijfeld Thom Haye door twee keer te scoren. Uiteindelijk maakte Vieri Kotzebue diep in blessuretijd de winnende en stuurde het de huidige nummer 7 van De Eredivisie met lege handen terug naar huis. 

PEC Zwolle kende een goede derde ronde van de KNVB Beker. De Zwollenaren rekenden vrij simpel met 4-0 af van MVV Maastricht. Daarna verloor de ploeg van Schreuder twee keer en brak de winterstop aan. Gezien de kwaliteiten in de ploeg van PEC Zwolle zouden op het eerste oog zowel handhaving als het bereiken van de kwartfinale niet onmogelijk moeten zijn. Maar dan moet de ploeg in het blauw en wit wél wedstrijden gaan winnen. Te beginnen in Breda morgenavond.

Laatste ontmoetingen:
De laatste keer dat NAC Breda en PEC Zwolle elkaar troffen eindigde de wedstrijd in een 0-0 gelijkspel. De keer daarvoor ook. Dat in het verleden behaalde resultaten geen garantie bieden voor de toekomst komt dan in dit geval mooi uit, want een saaie 0-0 is hopelijk niet wat we voorgeschoteld gaan krijgen. Al geeft het ons dan één lichtpuntje: een zinderende verlenging waarbij de spanning niet meer te houden is. 

NAC Breda vs. PEC Zwolle: wanneer is de aftrap?

De aftrap tussen de achtste finale NAC Breda – PEC Zwolle is om 20:00 in het Rat Verlegh Stadion van Breda. De scheidsrechter bij deze wedstrijd is Dennis Higler en hij wordt bijgestaan door zijn assistenten dhr. Diks en dhr. Bluemink. De Vierder official tijdens deze wedstrijd is dhr. Dröge. 

De KNVB maakte eerder al bekend dat er tijdens de achtste finales van de KNVB Beker geen VAR wordt ingezet. Pas vanaf de kwartfinale kunnen de leidsmannen een beroep doen op de videoscheidsrechters in Zeist. 

NAC Breda vs. PEC Zwolle: verwachte opstellingen

NAC Breda treedt zonder twijfel in de sterkst mogelijke opstelling aan. Eén man die zeker gaat spelen is middenvelder Thom Haye, die mogelijk wel zijn laatste wedstrijd voor NAC Breda gaat spelen. Coach Edwin de Graaf bevestigde dat zolang Haye in de selectie van NAC Breda zit, hij minuten zal blijven maken. 

Verwachte opstelling NAC Breda, in 4-2-4 formatie:

Nick Olij; Moreno Rutten, Dion Malone, Moise Adilehou, Danny Bakker; Thom Haye, Sabir Agougil; Kaj de Rooij, Boris van Schuppen, Vieri Kotzebue en Naouafal Banis.

PEC Zwolle zal gebrand zijn het goede resultaat van vrijdagavond door te trekken en dat wil het dan ook doen met de beste spelers die het beschikbaar heeft. Mogelijk zal er het één en ander gewijzigd worden, omdat de ploeg coronagevallen heeft gehad. In elk geval verwachten wij deze basiself, in 3-4-3 formatie:

Kostas Lamprou; Bram van Polen, Yuta Nakayama, Siemen Voet; Ettiene Reijnders, Rico Strieder, Thomas van den Belt, Mees de Wit, Mustafa Saymak; Ousama Darfalou en Gervene Kastaneer. 

 

Hoe claim ik gratis weddenschappen voor NAC Breda - PEC Zwolle

Je kunt ook gebruik maken van gratis weddenschappen bij de bekerwedstrijd tussen NAC Breda en PEC Zwolle. Met deze gratis weddenschappen loop je geen risico maar kan je er wél voor zorgen dat jij deze wedstrijd beleefd zoals een échte fan van één van deze twee ploegen dat doet! Juich straks mee met een goal van Thom Haye, omdat jouw free bet daarop stond. Enjoy!

Hoe claim ik mijn free bets voor NAC Breda vs. PEC Zwolle? Zie hieronder:

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen.
Stap 2: Maak je account aan
Stap 3: Stort minimaal € 5,-
Stap 4: Plaats je free bet!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD