maandag, maart 27, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlKNVB BekerNAC Breda - PEC Zwolle in de KNVB Beker: voorspellingen

NAC Breda – PEC Zwolle in de KNVB Beker: voorspellingen

Woensdagavond om 20:00 trappen NAC Breda en PEC Zwolle hun achtste finale in het KNVB Bekertoernooi af. Beide ploegen draaien allesbehalve een geweldig seizoen en zullen een lange run in het vaderlandse bekertoernooi met man en macht proberen aan te grijpen om het seizoen nog enigszins glans te geven.  

Afgelopen vrijdag won PEC Zwolle met 2-0 van Willem II en lukt het de hekkensluiter van de Eredivisie om de goede start van 2022 een vervolg te geven? Of wordt het een té heet avondje NAC en gaan de Brabanders door naar de kwartfinale? 

 

VS

PEC Zwolle

Datum: woensdag 19 januari 2022
Aftrap: 20:00 in Rat Verlegh Stadion in Breda

NAC Breda - PEC Zwolle KNVB Beker voorspelling

Beide ploegen zijn absoluut niet bezig aan hun beste seizoen. NAC Breda staat op een teleurstellende negende plek van de Keuken Kampioen Divisie en een promotie naar de Eredivisie lijkt voorlopig niet aan de orde. Tegelijkertijd ziet het er voor PEC Zwolle misschien nóg wel dramatischer uit. De ploeg uit Overijssel staat na 19 speelronden op de laatste plek en het gat met de ‘veilige’ 15e plek bedraagt maar liefst negen punten. 

Afgelopen weekend wist de ploeg van Schreuder wel te winnen en daarmee lijkt in elk geval de weg omhoog te zijn begonnen. Als PEC Zwolle dat goede gevoel kan meenemen richting Breda dan moet het kunnen profiteren van de lege tribunes die doorgaans voor hete avondjes in Het Rat Verlegh Stadion zorgen. 

Anderzijds, het wisselvallige NAC Breda wist in de vorige ronde ook Eredivisionist FC Utrecht uit te schakelen. Voordeel voor de Parel van het Zuiden is wel dat Thom Haye nog altijd niet verkocht is aan SC Heerenveen en dat een nieuwe stunt tegen een Eredivisionist er in zit. 

Wij zetten dan ook in op een close call, met uiteindelijk een nipte overwinning voor PEC Zwolle. 

NAC Breda - PEC Zwolle goktips

Thom Haye
De smaakmaker van NAC Breda lijkt bezig aan zijn laatste wedstrijd(en) voor zijn club en derhalve is het logisch dat hij nog één keer gaat vlammen in de KNVB Beker. De club verlaten met een plek in de kwartfinale, dan kan je wat ons betreft door de voordeur naar buiten. Daarom alle reden om in te zetten op een goaltje of twee van Thom Haye.

Thomas van den Belt
Afgelopen weekend wist de Zwollenaar zijn club naar de overwinning te schieten en zorgde hoogstpersoonlijk voor het optimale begin van 2022. Wat ons betreft let je woensdagavond ook op de 20-jarige defensieve middenvelder. Nu hij de smaak te pakken heeft, is het er hem alles aan gelegen om zijn PEC Zwolle naar die kwartfinale te schieten. Een doelpunt voor Thomas van den Belt is wat ons betreft dan ook echt de moeite waard. 

Verlenging
Dat de nummer 18 van de Eredivisie en de nummer 9 van de KKD niet het beste voetbal van Nederland laten zien, hoeven we de echte voetbalfanaat niet uit te leggen. Maar dat het spannend wordt, is een understatement. We sluiten een beslissing in de verlenging (of erna zelfs!) niet uit.

 

 

NAC Breda - PEC Zwolle: Winkansen

Een overwinning van NAC levert je 3,20 keer je inleg op. Een gelijkspel levert je 3,40 keer je inleg op en wanneer de bezoekers een overwinning boeken levert je dat 2,25 keer je eigen inleg op. Alle reden om te spelen dus!

NAC Breda - PEC Zwolle: Hoe claim ik mijn free bets

Hieronder vind je dé manier waarmee jij gratis kan inzetten op NAC – PEC. Zo kan je zonder risico, toch op het puntje van je stoel zitten. Weet jij al wat je doet? Zet jij je free bet op NAC Breda? Of denk je toch dat PEC Zwolle er na verlenging van doorgaat met de kwartfinale-plek? Check gauw de website van Bet365! 

Stappenplan:

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen
Stap 2: Maak je account aan
Stap 3: Stort minimaal €5,-
Stap 4: Plaats je free bet!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD