dinsdag, maart 9, 2021
Home Competities Tweede Divisie NABESCHOUWING | Spakenburg schittert één helft tegen FC Lienden

NABESCHOUWING | Spakenburg schittert één helft tegen FC Lienden

Spakenburg deed één helft lang aan klantenbinding tegen FC Lienden. Maar na rust dreigde het duel zelfs nog even spannend te worden.

- Advertentie -

Je gaat de rust in met 4-0 na prima goals, goed voetbal. In de rust heb ik gezegd: ga niet op zeventig procent die wedstrijd uitspelen. Probeer die vijfde, zesde en misschien wel de zevende te maken want daar is de tegenstander rijp voor”, stelde coach John de Wolf na afloop tegenover RTV Utrecht. Spakenburg was via twee treffers van Philip Ties, Youri Koelewijn en Kevin Sterling op 4-0 na 45 minuten gekomen.

,,Maar als je dan na rust denkt dat je het toch op zeventig procent kunt, achteruit loopt en dat je eigenlijk niks meer creëert, dan is dat jammer. (..) Misschien heeft het ook met kwaliteit te maken. Ik heb in de rust gezegd: nu moet je met z’n allen opstaan en er het maximale uithalen.” Dat gebeurde niet. FC Lienden kwam via een benutte strafschop van Milad Intezar terug tot 4-1 en enkele minuten later zorgde Guytho Mijland voor de 4-2. De Betuwse formatie was echter niet in staat de comeback helemaal te volbrengen.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES