maandag, maart 1, 2021
Home Competities Tweede Divisie NABESCHOUWING | Rentree Akla zorgt voor zege met een griffel voor IJsselmeervogels

NABESCHOUWING | Rentree Akla zorgt voor zege met een griffel voor IJsselmeervogels

IJsselmeervogels kende een prima middag op het Kasteel tegen Jong Sparta. De Rooien kwamen binnen het uur op 0-3 voorsprong en zagen bovendien Ali Akla na negen maanden blessureleed zijn rentree maken.

- Advertentie -

De aanvaller was na afloop dan ook verguld met zijn eerste minuten: ,,Normaal gesproken als je wisselspeler bent en je speelt maar zes minuten, dan denk je: laat maar zitten. Maar nu, na lang blessureleed vanaf 31 mei 2018, weer erbij. Heel mooi dat de trainers je dan deze wissel gunnen”, stelde hij tegenover RTV Utrecht.

Akla kampte met een slepende meniscusblessure: ,,In eerste instantie werd ervoor gekozen om het te hechten, maar het herstel was niet helemaal geslaagd, dus toen opnieuw onder het mes. En daar vandaan heb ik gerevalideerd. Nu is het zaak nog fitter te worden en zoveel mogelijk minuten te maken.”

IJsselmeervogels kwam na een klein half uur via Danny van den Meiracker (foto), terug in de basis, op 0-1. De spits miste kort daarop een strafschop. Na rust maakte Mike van de Laar uit wederom een strafschop de 0-2. De mooiste aanval ging vooraf aan de 0-3, gescoord door Van den Meiracker. Akla: ,,Ik denk dat we het hartstikke goed hebben gedaan, vooral het eerste uur. In de tweede helft een prachtige goal.” Vlak voor tijd maakte Ayoub Boukhari, uit de derde strafschop van het duel, de 1-3. De Rotterdamse beloften hadden na rust meer kansen om te scoren, maar wisten alleen de strafschop te verzilveren. Zo eindigde het treffen in 1-3 en is IJsselmeervogels in ieder geval tot vanmiddag koploper.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES