maandag, maart 1, 2021
Home Competities Tweede Divisie NABESCHOUWING | GVVV laat het collectief afweten tegen Jong Almere

NABESCHOUWING | GVVV laat het collectief afweten tegen Jong Almere

Boos, verdrietig en teleurgesteld was GVVV-trainer Niek Oosterlee na de 2-0 nederlaag bij Jong Almere City FC. De Almeerders wonnen in het laatste kwartier door treffers van Kenneth Aninkora en Nicky van Hilten.

- Advertentie -

,,Het is typisch voor ons om het in zo’n wedstrijd collectief te laten afweten. We gaan collectief door de ondergrens. Dat is vaker gebeurd dit seizoen. Op de één of andere manier kunnen wij het niet elke week opbrengen om op te brengen wat we moeten opbrengen”, verzuchtte hij in gesprek met RTV Utrecht. ,,We hebben misschien één of twee keer op goal geschoten in de hele wedstrijd, we laten ons overal op het veld aftroeven, we glijden uit. Ik denk dat er bijna geen bal aangekomen is. Het was gewoon dramatisch slecht.”

Oosterlee vervolgt: ,,Ik kan er niet de vinger opleggen waardoor dit zo vaak ons overkomt. We laten het ook op strijd afweten tegen binkies van twintig jaar. We worden zelfs op het fysieke afgetroefd. Dat is heel vervelend om naar te kijken. (..) We zijn net de beurs in Amsterdam, hoge pieken lage dalen.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES