zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede Divisie'Naam Willem van Hanegem zingt rond bij IJsselmeervogels'

‘Naam Willem van Hanegem zingt rond bij IJsselmeervogels’

Verrast IJsselmeervogels met Willem van Hanegem als nieuwe assistent van trainer Ted Verdonkschot? Het gerucht ging zaterdag wel rond op de Westmaat.

De Rooien zijn op zoek naar een nieuwe assistent-coach nadat Pascal Bosschaart zijn rol bij IJsselmeervogels niet meer kon combineren met zijn werk bij Cambuur Leeuwarden. Zijn vervanger zou wel eens een ‘grote naam’ kunnen worden. RTV Utrecht vroeg Verdonkschot naar het gerucht, die het zeker niet direct naar het rijk der fabelen verwees: ,,Ik heb ook zoiets gehoord van de week. Één ding scheelt dan, want dan kunnen we pendelen, want hij woont bijkans bij mij om de hoek. We gaan het zien.”

Van Hanegem is een goede vriend van IJsselmeervogels-icoon Jaan de Graaf en is vrijwel bij elke derby aanwezig op de Westmaat. Ook bezoekt ‘De Kromme’ regelmatig het G-elftal van de club. Onlangs was Van Hanegem nog in beeld om aan het eind van vorig seizoen als interim-coach te gaan werken bij FC Den Bosch, maar daar bedankte de oud-Feyenoorder na enkele dagen bedenktijd toch voor.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD