Volg ons
Resodihardjo Scheveningen

Derde Divisie Zaterdag

Na trainer Blok verlengt Scheveningen ook contracten van spelers

Na trainer Blok verlengt Scheveningen ook contracten van spelers

Scheveningen heeft de contracten van een drietal spelers verlengd. De voorbereiding op het volgende seizoen is daarmee definitief begonnen voor de ploeg uit de Derde Divisie Zaterdag, want eerder deze week werd het contract van trainer John Blok al verlengd.

Twee extra seizoenen

Scheveningen voerde onlangs gesprekken met Leroy Resodihardjo (foto), Levi Schwiebbe en Mitchell de Vlugt over het verlengen van hun contract. De drie spelers zijn inmiddels allemaal akkoord met het voorstel van de club en hebben hun contract met twee seizoenen verlengd. Resodihardjo is al jaren een vaste kracht in Scheveningen. Als hij zijn contract uitdient heeft hij er zes seizoenen op zitten. Schwiebbe kwam in de zomer van 2014 over van FC Volendam en kan ook vrijwel altijd op een basisplaats rekeken. Voor De Vlugt is het zijn eerste seizoen bij Scheveningen. Hij kwam afgelopen zomer over van ADO Den Haag.

Seizoen 2017/2018

Met het vastleggen van Resodihardjo, Schwiebbe en De Vlugt wordt door Scheveningen met een schuin oog naar het seizoen 2017/2017 gekeken. Ook staat het al vast dat Blok volgend seizoen weer voor de groep staat als hoofdcoach. Blok verlengde zijn contract met één jaar en gaat daarmee zijn veertiende seizoen bij Scheveningen tegemoet.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag