maandag, november 29, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNa 6 jaar scheiden wegen van ACV en trainer Fred de Boer

Na 6 jaar scheiden wegen van ACV en trainer Fred de Boer

Na zes seizoenen komt er komende zomer een einde aan de samenwerking tussen ACV en trainer Fred de Boer. De coach stelt al een tijd geleden de beslissing te hebben genomen.

,,We hadden door corona moeilijke jaren gehad en ik wilde graag nog één keer een seizoen normaal afsluiten. Dat zou dan ook meteen de laatste keer zijn”, reageert De Boer op de clubsite van ACV. De Leeuwarder oefenmeester was voor het huidige zesjarige tijdperk al eens drie jaar coach van ACV en daarmee is hij de trainer met de meeste dienstjaren bij de club. Donderdag informeerde hij de selectie: ,,We hebben nul komma nul gemerkt dat je wegging, kreeg ik te horen. Ze kunnen tot het einde van mijn kant op honderd procent inzet rekenen.”

De Boer wil wel graag zijn trainersloopbaan voortzetten: ,,Ik ben trainer-coach in hart en nieren. Als me de kans gegeven wordt en het gevoel is van beide kanten goed, dan ga ik nog graag door.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS