dinsdag, september 21, 2021
HomeCompetitiesEerste DivisieMVV versterkt zich met Anthony van den Hurk

MVV versterkt zich met Anthony van den Hurk

MVV heeft eindelijk de gewenste spits binnen. Anthony van den Hurk sluit aan bij de club uit Maastricht. De 25-jarige aanvaller komt over van De Graafschap.

Volgens De Limburger hebben MVV en De Graafschap een akkoord bereikt over de overgang. Van den Hurk kon bij De Graafschap niet op veel speelminuten rekenen en verloor de concurrentiestrijd van Fabian Serrarens. MVV zocht al geruime tijd naar een spits, nadat het de contracten met Marvin Ogunjimi en Atilla Yildirim ontbond. Van den Hurk speelde eerder voor FC Den Bosch en FC Eindhoven.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD