Volg ons

Eerste Divisie

MVV verliest onnodig dure punten aan FC Emmen

MVV verliest onnodig dure punten aan FC Emmen

MVV had goede zaken kunnen doen om zich te verzekeren van de play-offs, maar verloor in Maastricht van FC Emmen: 0-1.

MVV kende nog wel een prima start via Atilla Yildirim, die de bal voor het intikken had maar over schoot. In de minuten die volgden kreeg Joeri Schroijen twee prima kansen, maar weer wilde de bal er niet in, mede dankzij puik keeperswerk van Dennis Telgenkamp. FC Emmen gaf daarop een lesje effectiviteit: Alexander Bannink nam een diepe bal perfect aan, die door Cas Peters hard werd binnengeschoten: 0-1. Vlak voor rust hadden Yildirim en Dean Koolhof de bal voor het inlopen, maar beiden misten.

Na rust zette het spelbeeld zich voort, waarbij MVV met overtuiging jacht maakte op de gelijkmaker. Het kreeg daarvoor een overdaad aan kansen, maar verzuimde keer op keer te scoren. Zodoende eindigde het duel in een gestolen 0-1 zege voor de Emmenaren.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie