zaterdag, maart 25, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieMVV opent uit protest stadionpoorten voor duel tegen VVV

MVV opent uit protest stadionpoorten voor duel tegen VVV

Uit protest tegen de huidige maatregelen waarin voetbalwedstrijden zonder publiek gespeeld worden, wil MVV het competitieduel tegen VVV op vrijdag 4 februari in Maastricht met publiek spelen. Op de website van de club uit de Keuken Kampioen Divisie staat een duidelijk statement: “MVV wil de stadionpoorten voor de derby MVV-VVV hoe dan ook opengooien. Niet om recalcitrant te zijn maar het is bittere noodzaak. Niet alleen uit sportief oogpunt, maar ook uit financiële urgentie. De spaarpotjes bij de voetbalclubs raken langzaam maar zeker leeg. Ook bij MVV”.

De huidige nummer veertien van de Eerste Divisie wil alle MVV-supporters die een kaartje voor de derby MVV-Roda JC hadden gratis toegang geven voor de wedstrijd MVV-VVV. Op MVV.nl is verder te lezen: ”We gaan dus, wat de uitkomst van de volgende persconferentie ook moge zijn, hoe dan ook uit protest de poorten van De Geusselt openen als de wedstrijd tegen VVV op het programma staat. Uit de Fieldlab-experimenten blijkt immers dat tijdens voetbalwedstrijden de besmettingen nihil en dus verwaarloosbaar zijn. We zullen natuurlijk- zoals we in het verleden ook al naar ieders tevredenheid gedaan hebben- de veiligheid van een ieder in de gaten houden en de RIVM-maatregelen toepassen”.

Vrijdagavond zal MVV nog wel in een lege Geusselt de competitiewedstrijd tegen koploper FC Volendam spelen.

Eenvoudig inzetten op de eredivisie, KNVB Beker of Champions League? Bet365 is de nummer 1 legale broker van Nederland! Bij Bet365 krijg je nu tot 100 euro bonus op je eerste storting! Waar wacht je nog op?

Bet365 welkomstbonus min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Minimale leeftijd voor aanbiedingen is 24 jaar.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS