woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieMVV moet op zoek naar nieuwe voorzitter

MVV moet op zoek naar nieuwe voorzitter

MVV moet op zoek naar een nieuwe voorzitter. Huidig preses Bert Kersten heeft aangekondigd per 1 maart 2018 te zullen stoppen als voorzitter van MVV.

Trots

,,Toen ik het voorzitterschap van MVV aanvaardde was ik met zeer grote trots vervuld. Voorzitter van de club van mijn jeugd en de club waar mijn vader op ‘De Boschpoort’ vele jaren speelde. MVV de club van mijn hart. Maar gelijktijdig had ik mij voorgenomen maximaal 3 jaar deze prachtige club te leiden. In de afgelopen twee en een half jaar hebben we de gestelde doelen bereikt”, stelt hij op de clubsite.

Werk aan de winkel
Hij kijkt tevreden terug op zijn bestuursperiode bij de club: ,,We hebben geen financiële tekorten en zijn daar erg trots op. Maar er is nog werk aan de winkel. Veel werk. Nu de basis solide in elkaar zit, zullen we een extra inspanning moeten gaan doen. Een dergelijke inspanning en een vernieuwende aanpak vraagt nieuwe bevlogenheid en specifieke kennis en vaardigheden. Een goed moment derhalve voor ‘nieuw bloed’. We gaan nu op zoek naar een nieuwe voorzitter die deze uitdaging wil aangaan. Als ik een wens mag uitspreken, dan is het dat ik hoop dat we in de toekomst meer jonge mensen in het bestuur van MVV krijgen.”

Opvolger

Namen van mogelijke opvolgers gaan nog niet rond. MVV heeft nog ongeveer een half jaar de tijd een vervanger te vinden voor Kersten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD