donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieMVV huurt doelman Verrips van Sparta

MVV huurt doelman Verrips van Sparta

Michael Verrips speelt komend seizoen op huurbasis voor MVV Maastricht. De 1,95 meter lange doelman tekende afgelopen week bij Sparta al een contractverlenging tot 30 juni 2019, wat de laatste formaliteit was alvorens hij een seizoen ervaring mag opdoen in Maastricht.

Debuut
De 20-jarige doelman speelde eerder voor de jeugd van Vitesse/AGOVV, PSV en FC Twente. Tevens kwam hij uit voor diverse elftallen van Oranje. In Rotterdam kwam hij voornamelijk uit voor Jong Sparta, maar hij debuteerde ook reeds in het eerste elftal van de Rotterdammers. Afgelopen week was Verrips op proef bij MVV.

Strijd aangaan
,,Met de terugkeer van Bo Geens en Senne Vits naar hun clubs aan het einde van afgelopen seizoen, was MVV zoals bekend op zoek naar nieuwe doelmannen. Michael is een jonge, getalenteerde keeper met lengte. Hij heeft ervaring in Jong Sparta opgedaan en zal nu moeten aantonen ook op Jupiler League-niveau uit de voeten te kunnen. Daarvoor moet hij de concurrentie aangaan met Mikolaj Smylek en eventueel nog een derde kandidaat. Michael heeft tijdens de trainingen in ieder geval laten zien dat hij de strijd wil aangaan”, prijst trainer Ron Elsen zich gelukkig op de MVV-website.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD