maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieMVV contracteert Belgisch international Ogunjimi

MVV contracteert Belgisch international Ogunjimi

Marvin Ogunjimi heeft tijdens zijn proefstage bij MVV Maastricht dermate veel indruk gemaakt dat de club hem een tweejarig contract heeft aangeboden. De 29-jarige spits komt van de Kazachse club Oqjetpes FK Kökşetaw.

Rode Duivel
Ogunjimi versleet de afgelopen jaren al de nodige clubs. Zo droeg hij de shirts van onder meer KRC Genk, Real Mallorca, Standard Luik en Strømsgodset IF. Tevens kwam hij enkele maanden uit op huurbasis voor RKC. Tussen 2010 en 2011 was hij bovendien zeven maal Rode Duivel en scoorde zelfs vijf treffers voor de nationale ploeg.

Belletje doen rinkelen

Trainer Ron Elsen is blij met de ervaren aanvaller, zegt hij op de clubsite: ,,Ik heb een aantal gesprekken gevoerd met Marvin. In onze gesprekken bleek zijn motivatie en betrokkenheid heel hoog. Hij was al op de hoogte van de club, onze trainings- en speelwijze en andere details. De naam Marvin Ogunjimi zal bij veel voetballiefhebbers een belletje doen rinkelen. Als je naar zijn staat van dienst kijkt, neem ik daar mijn petje voor af. De laatste jaren is Marvin echter, mede dankzij een zware blessure, enigszins op een dood spoor geraakt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD