dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagMulders: "Woord kampioenschap maar niet in iemands mond houden"

Mulders: “Woord kampioenschap maar niet in iemands mond houden”

Pieter Mulders reageerde op zaterdag teleurgesteld voor de camera van Omroep West na afloop van de wedstrijd tegen Jong FC Volendam. Rijnsburgse Boys was thuis niet verder gekomen dan een 1-1-gelijkspel en staat nu dan ook op de zesde plek op de ranglijst.

Duur puntenverlies

“In deze fase van de competitie gelijkspelen thuis dat is sowieso duur puntenverlies”, vertelde Mulders, die het idee had dat de nederlaag niet nodig was. “Zeker niet. Als je de wedstrijd ziet. Tweede helft ging het trouwens heen en weer hoor. Het was een zwaar veld, moeilijk voetballen op het veld. Maar in die fase stonden we 1-0 voor, dus er was eigenlijk niets aan de hand. We geven eigenlijk gewoon die goal weg.”

Kampioenschap

Over een kampioenschap wilde Mulders het na de nederlaag niet hebben. “Laten we het woord kampioenschap maar niet in iemands mond houden. Laten we gewoon maar eerst een goede reeks proberen neer te zetten. Dit zijn gewoon twee dure verliespunten, heel simpel. Als jij praat over de bovenste plekken, zijn die heel duur.”

Het complete interview met Pieter Mulders

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD