woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagMulders wil bijtekenen bij Rijnsburgse Boys

Mulders wil bijtekenen bij Rijnsburgse Boys

Rijnsburgse Boys rekende op zaterdag zonder al te veel moeite af met Capelle: 1-4. Trainer Pieter Mulders was na afloop tevreden over wat zijn ploeg had laten zien en liet zich ook direct uit over zijn toekomst bij Rijnsburgse Boys.

Andere speelstijl voor Rijnsburgse Boys

Mulders had na afloop van het duel geen klachten over zijn eigen team. “Volgens mij heeft Capelle in de eerste helft drie keer op doel geschoten, volgens mij hebben wij vier of vijf mogelijkheden gehad om te scoren”, vertelde de oefenmeester tegenover Omroep West. Hij koos ervoor om tegen Capelle een andere speelstijl te hanteren. “Er moest wat gebeuren in de uitwedstrijden. Heel simpel, we hadden maar vijf punten. De eerste competitiewedstrijd hadden we gewonnen tegen Almere City. Wij snakten naar een overwinning, dus dat we het anders gingen doen, vond ik nodig.”

Mulders over toekomst bij Rijnsburgse Boys

Of Mulders komend seizoen nog aan het roer staat bij de club, is nog even afwachten. “Dat zal in de komende weken bekend worden gemaakt”, bleef Mulders geheimzinnig. Op maandag vindt er in ieder geval een bestuursvergadering plaats. “Dat klopt en daarna zal ik met de club gaan praten. Mijn intentie is om te blijven, ik heb het fantastisch naar mijn zin. Dat stralen de jongens ook uit, dat ze er zelf zin in hebben. Dus wat mij betreft: Prima.”

Bekijk het volledige interview met Pieter Mulders

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD