dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagMulders: "Wij willen daar aan het einde van de rit staan"

Mulders: “Wij willen daar aan het einde van de rit staan”

Rijnsburgse Boys is aan een inhaalslag bezig en zou op verliespunten door een zege op IJsselmeervogels qua verliespunten gelijke hoogte kunnen komen. Trainer Pieter Mulders ziet zijn ploeg nog niet als de favoriet.

Elftal van IJsselmeervogels veel veranderd

“IJsselmeervogels staat bovenaan, dus zij zijn in principe de favoriet. Maar daar zijn we nu niet mee bezig”, vertelt hij in aanloop naar het treffen op De Middelmors tegenover TweedeDivisie.org. “Wij willen aan het einde van de rit bovenaan staan.” Zijn visie over IJsselmeervogels vindt hij lastig. “Er is namelijk veel veranderd in hun elftal, waardoor ze ook anders zijn gaan spelen. We moeten ze in ieder geval van het doel afhouden en daarnaast zal het gewoon om details gaan.” Over de beloftenteams is hij helder: “Het zou bizar zijn als er meer teams bijkomen, want dat gaat ten koste van de amateurclubs. Die moeten dan blijkbaar weer degraderen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD