Volg ons
Pieter Mulders Rijnsburgse Boys

Derde Divisie Zaterdag

Mulders: “Wij willen daar aan het einde van de rit staan”

Mulders: “Wij willen daar aan het einde van de rit staan”

Rijnsburgse Boys is aan een inhaalslag bezig en zou op verliespunten door een zege op IJsselmeervogels qua verliespunten gelijke hoogte kunnen komen. Trainer Pieter Mulders ziet zijn ploeg nog niet als de favoriet.

Elftal van IJsselmeervogels veel veranderd

“IJsselmeervogels staat bovenaan, dus zij zijn in principe de favoriet. Maar daar zijn we nu niet mee bezig”, vertelt hij in aanloop naar het treffen op De Middelmors tegenover TweedeDivisie.org. “Wij willen aan het einde van de rit bovenaan staan.” Zijn visie over IJsselmeervogels vindt hij lastig. “Er is namelijk veel veranderd in hun elftal, waardoor ze ook anders zijn gaan spelen. We moeten ze in ieder geval van het doel afhouden en daarnaast zal het gewoon om details gaan.” Over de beloftenteams is hij helder: “Het zou bizar zijn als er meer teams bijkomen, want dat gaat ten koste van de amateurclubs. Die moeten dan blijkbaar weer degraderen.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag