woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlClubsRijnsburgse Boys Mulders: 'We wilden in ieder geval strijdend het veld af'

[VIDEO] Mulders: ‘We wilden in ieder geval strijdend het veld af’

Bijna 75 minuten bleef Rijnsburgse Boys op de been tegen Heracles Almelo. Coach Pieter Mulders was dan ook trots op de prestatie van zijn ploeg: ,,We hebben ons goed herpakt met veel strijd na de teleurstellende wedstrijd tegen Lienden”, stelde hij tegenover Rijnsburgse Boys TV.

Parami
,,We hebben binnen onze mogelijkheden gespeeld”, vond Mulders. ,,We hebben ze bekeken en daar ons tactisch strijdplan tegenover gezet, waarbij we vooral via de zijkanten met veel snelheid wilden spelen.” Maikey Parami was bovendien dichtbij een Rijnsburgse treffer: ,,We zeiden al op de bank: als het zo moet zijn deze avond dan is het Maikey Parami die hem maakt.”

Lichtsterkte
Na rust kende Rijnsburg een felle fase: ,,We wilden in ieder geval strijdend het veld af.” Voor de Uien was het bovendien de eerste avondwedstrijd op de Middelmors dankzij de nieuwe lichtinstallatie: ,,Bij Heracles zeiden ze dat ze wel eens tegen BVO’s hebben gespeeld met minder lichtsterkte.” Bekijk het gehele interview hierboven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD