woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagMulders teleurgesteld in zijn spelers: "Een persoonlijke mokerslag"

Mulders teleurgesteld in zijn spelers: “Een persoonlijke mokerslag”

Trainer Pieter Mulders had na de wedstrijd tegen Scheveningen geen goed woord over voor de prestatie van Rijnsburgse Boys. De coach zag zijn ploeg met 2-0 verliezen en bovendien kreeg zijn aanvoerder Donny Verdam twee keer geel en dus rood. Mulders was na afloop not amused.

Teleurgesteld

De nederlaag en het gedrag van zijn spelers tijdens de wedstrijd zat Mulders zichtbaar diep. De oefenmeester was niet tevreden over de manier waarop zijn spelers zich uit de tent lieten lokken door Scheveningen. Hierdoor kreeg Verdam bijvoorbeeld een rode kaart. “Dom. Oliedom”, was Mulders duidelijk tegenover Omroep West. “Volgens mij was dat in de fase waarin zij slim aan het intimideren waren, het tempo uit het spel haalden en aan het tijdrekken waren. Dan raken ze gefrustreerd en in die fase moet je slim zijn, dus dat neem ik hem wel kwalijk.”

Verdam was niet de enige speler die de emoties niet goed onder controle had, zag Mulders. De spelers van Rijnsburgse Boys zaten daardoor totaal niet in de wedstrijd. “Het zit me helemaal niet lekker. Ik ben teleurgesteld in heel veel jongens. We dachten juist dat we de goede weg ingeslagen waren en dan is dit voor mij persoonlijk een mokerslag, want dit had ik niet verwacht. Al helemaal niet van bepaalde spelers, dat ze zich laten gaan en onnodig gele kaarten oplopen.”

Bekijk hieronder het complete interview met Pieter Mulders

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD