dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsExcelsior MaassluisMulders (Rijnsburgse Boys): 'Wij waren sterker en hebben collectief gewonnen'

Mulders (Rijnsburgse Boys): ‘Wij waren sterker en hebben collectief gewonnen’

Rijnsburgse Boys wist zaterdagmiddag wederom drie punten aan het totaal toe te voegen, dit door een fraaie zege op Excelsior Maassluis (2-1). De aan het einde van het seizoen vertrekkende hoofdtrainer Pieter Mulders was niet alleen tevreden over de uitslag, maar ook over de wijze waarop zijn team bleef strijden voor een goed resultaat. 

Ranglijst
,,Een spannende, boeiende en interessante wedstrijd. Excelsior Maasluis heeft een sterk collectief. Dat hebben ze de afgelopen jaren bewezen. We wisten dat het een lastige wedstrijd zou worden. Maar wij waren sterker en hebben collectief gewonnen. We hebben nu zes van de laatste zeven wedstrijden gewonnen en stijgen dus flink op de lijst. Chapeau voor de ploeg!”, aldus de hoofdtrainer op de officiële website van Rijnsburgse Boys.

Beter voetbal
De laatste drie wedstrijden werden door Rijnsburgse Boys in winst omgezet. Ondanks de goede prestaties is niet iedereen altijd even enthousiast over het vertoonde spel.  ,,Natuurlijk wil iedereen altijd beter voetbal, maar we spelen wél op het derde niveau van Nederland. Daar is geen tegenstander makkelijk. Er is nog geen ploeg die ons van het kastje naar de muur heeft gestuurd en het gaat uiteindelijk om de punten. En die hebben we….”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD