Volg ons
Pieter Mulders Rijnsburgse Boys

Derde Divisie Zaterdag

Mulders over RBB: “Als het niet goedschiks kan, dan kwaadschiks”

Mulders over RBB: “Als het niet goedschiks kan, dan kwaadschiks”

Rijnsburgse Boys stelde in de thuiswedstrijd tegen ONS Sneek in de 89e minuut een punt veilig. Jorn van Lunteren maakte de 2-2. Vanwege het late tijdstip een gewonnen punt, maar toch voelde trainer Pieter Mulder dat niet helemaal zo. De coach was niet te spreken over het spel van zijn ploeg en daarom hield hij gemengde gevoelens over aan de wedstrijd.

Mulder wilde meer spierballen zien

Rijnsburgse Boys trof in ONS Sneek een fysieke tegenstander. Mulder had zijn spelers daar op voorbereid, maar toch zag hij dat er te weinig spierballen getoond werden door zijn spelers. Daarnaast gaf zijn ploeg te veel corners weg. “Als het niet goedschiks kan, dan moet het kwaadschiks. In de positieve zin van het woord”, vertelde Mulders in gesprek met Omroep West. “We wisten dat ze fysiek sterk waren en een gevaarlijke corner hadden. En dan geven we in de eerste helft zes corners weg. Onnodig. Ze scoren ook uit een corner. Dat is jammer.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag