vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagMulders over RBB: "Als het niet goedschiks kan, dan kwaadschiks"

Mulders over RBB: “Als het niet goedschiks kan, dan kwaadschiks”

Rijnsburgse Boys stelde in de thuiswedstrijd tegen ONS Sneek in de 89e minuut een punt veilig. Jorn van Lunteren maakte de 2-2. Vanwege het late tijdstip een gewonnen punt, maar toch voelde trainer Pieter Mulder dat niet helemaal zo. De coach was niet te spreken over het spel van zijn ploeg en daarom hield hij gemengde gevoelens over aan de wedstrijd.

Mulder wilde meer spierballen zien

Rijnsburgse Boys trof in ONS Sneek een fysieke tegenstander. Mulder had zijn spelers daar op voorbereid, maar toch zag hij dat er te weinig spierballen getoond werden door zijn spelers. Daarnaast gaf zijn ploeg te veel corners weg. “Als het niet goedschiks kan, dan moet het kwaadschiks. In de positieve zin van het woord”, vertelde Mulders in gesprek met Omroep West. “We wisten dat ze fysiek sterk waren en een gevaarlijke corner hadden. En dan geven we in de eerste helft zes corners weg. Onnodig. Ze scoren ook uit een corner. Dat is jammer.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD