dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieMulders: 'Misschien was ik te bij de hand voor Rijnsburgse Boys'

Mulders: ‘Misschien was ik te bij de hand voor Rijnsburgse Boys’

Pieter Mulders heeft zijn gedwongen vertrek bij Rijnsburgse Boys inmiddels verwerkt. Dat stelde de oefenmeester in de meest recente voetbaluitzending van RTV Katwijk.

Karakter
,,Het station is gepasseerd”, kijkt Mulders terug. ,,Ik zag de beslissing van de club niet aankomen. Met de redenen die men gaf kan ik niks. Misschien was ik te bij de hand voor Rijnsburgse Boys. Ik ben nou eenmaal recht door zee. Toen ik werd aangesteld wilde men ‘het karakter Pieter Mulders’. Maar inmiddels is het een gesloten boek. Ik ben gekomen om te presteren. Men wilde binnen drie jaar naar de Tweede Divisie en spektakel bieden op de Middelmors. We zijn binnen één seizoen gepromoveerd.”

Quick Boys
Hij baalt wel dat hij niet kan doorbouwen met de selectie van de Uien: ,,Er zit nog heel veel rek in het elftal.” Vooralsnog heeft hij geen nieuwe club, al sprak hij wel met zowel amateurclubs als profclubs. ,,Quick Boys? Dat is een fantastische club”, zegt Mulders desgevraagd. De voormalig HFC-coach zegt het niet te zien zitten om als assistent aan de slag te gaan. Bekijk de gehele uitzending hierboven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD