zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagMulders langer door bij Rijnsburg: "Mooie uitdaging"

Mulders langer door bij Rijnsburg: “Mooie uitdaging”

Pieter Mulders zal voor een tweede seizoen hoofdtrainer zijn van Rijnsburgse Boys. De oefenmeester kwam afgelopen zomer over van Koninklijke HFC. Afgelopen weekend gaf hij al te kennen graag in Rijnsburg te willen blijven en nu is er ook overeenstemming bereikt met de clubleiding.

Veel nieuwe spelers

Op De Middelmors waren de verwachtingen na het mislopen van de Tweede Divisie hoog gespannen, maar al snel bleek de ploeg zeer instabiel. Met dertien nieuwe spelers en een nieuwe trainer was er veel afstemming nodig. De achterstand voor de nummer vijf op koploper FC Lisse is al dertien punten. Het kampioenschap lijkt dan ook uit zicht, maar de play-offs zou nog uitkomst kunnen bieden.

Te weinig punten gehaald

De vijftigjarige Mulders was zes jaar actief bij Koninklijke HFC en gaat nu dus op voor zijn tweede seizoen bij Rijnsburg. “Ik heb het fantastisch naar mijn zin bij Rijnsburgse Boys en ga daarom graag door. De resultaten in de eerste helft van de competitie waren wisselend, vooral uit hebben we te weinig punten gehaald. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat er veel nieuwe spelers moesten worden ingepast. Zoiets heeft tijd nodig. Er ligt een mooie uitdaging om de resultaten in de tweede helft van het seizoen te verbeteren.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD