maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieMulders: "Kon HFC heeft fantastisch seizoen gehad"

Mulders: “Kon HFC heeft fantastisch seizoen gehad”

Koninklijke HFC heeft zich geplaatst voor de Tweede Divisie door regiogenoot AFC met 2-3 te verslaan. Op Goed Genoeg werd het na een 0-3-ruststand nog wel spannend, maar trainer Pieter Mulder is zeer content.

Doelstelling behaald

“Je wilt presteren als trainer en daar komt druk bij. Nu was er extra druk, want voor zowel AFC als ons stond er heel veel op het spel. Beide clubs hadden als doelstelling om de Tweede Divisie te bereiken en dat is nu behaald”, zo vertelde Mulders tegenover RTV Noord-Holland. De trainer vertrekt zelf na dit seizoen richting Rijnsburgse Boys.

Fantastische reeks

Door een fantastische ongeslagen reeks rond de winterstop deden de Haarlemmers ook nog mee om de titel. Dat zat er uiteindelijk niet in, maar daar baalt Mulders niet van. “Ik ben gewoon heel erg tevreden. Het doel is bereikt. We hadden een fantastische reeks, maar hadden de laatste periode wat moeite. Dus dan komt er wat druk op de jongens. Daarom is het mooi dat het nu bereikt is, want het was gewoon een uitstekend seizoen. En die willen we nu zo hoog mogelijk afsluiten.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD