dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagMulders kent duidelijk doel bij Rijnsburg: "Het maakt niet uit hoe"

Mulders kent duidelijk doel bij Rijnsburg: “Het maakt niet uit hoe”

Pieter Mulders heeft een duidelijk doel met Rijnsburgse Boys. De van Koninklijke HFC overgekomen trainer wil de Uien koste wat kost richting de Tweede Divisie brengen. Dinsdagavond werd nog maar eens aangetoond dat Mulders over een sterke selectie kan beschikken, want Hercules werd in een oefenduel met 1-5 verslagen.

Kort maar krachtig

Tegenover TweedeDivisie.org is Mulders helder in zijn doelen. “De lat moet bij Rijnsburgse Boys altijd hoog liggen. We willen promoveren, het maakt niet uit hoe. Daar kan ik kort en krachtig in zijn. Maar er zijn meer kapers op de kust. Een gevaar is dat er onbekende tegenstanders zijn, toch ga ik gewoon uit van onze eigen kwaliteiten.” Afgelopen seizoen miste Rijnsburgse Boys de stap naar de Tweede Divisie door op de slotdag bij GVVV te verliezen. Dat moet dit seizoen dus rechtgezet worden.

Eigen tegenstander zijn

Binnen zijn eigen selectie ziet Mulders ook gevaren. “Dat zie je vanavond ook. We zijn bij 0-2 heer en meester. Door nonchalance staat het 1-2. We zullen dus wel eens onze eigen tegenstander zijn, omdat we jong en onbevangen zijn. De spelers willen graag en dan vergeten ze wel eens de positie waar ze spelen.”

Bekijk hieronder het volledige gesprek met Pieter Mulders

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD