Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Mulders in tweestrijd na zege op FC Rijnvogels

Mulders in tweestrijd na zege op FC Rijnvogels

Rijnsburgse Boys wist na twee nederlagen eindelijk weer eens te winnen. Op De Middelmors was de ploeg met 4-2 te sterk voor FC Rijnvogels. Pieter Mulders, de trainer van de gastheer, was blij met de zege, maar toonde zich tegelijkertijd ook kritisch op het vertoonde spel.

Mulders blij en kritisch

Rijnsburgse Boys kon wel weer een zege hebben. “Als je twee keer achter elkaar verliest en je pakt weer een overwinning, dan is dat altijd lekker. Bevrijdend, dat wil ik niet zeggen, want volgens mij hebben we nog heel wat wedstrijden te gaan. Maar hij komt wel fijn binnen”, vertelde Mulders aan Omroep West.

De oefenmeester kon zich niet volledig tevreden tonen met het verloop van de wedstrijd. In de tweede helft zakte Rijnsburgse Boys weg. “Soms is het een heel lastig dingetje om te kunnen constateren wat het is. Maar ik vond in ieder geval een duidelijk beeld in de tweede helft dat we zo slordig waren. Wat nog het lastigste is, is dat we nonchalant zijn op onze eigen helft. Wij leiden de 3-2 in en de penalty op onze eigen helft. Ga dan voor diepte, opportunistischer spelen”, aldus het advies van Mulders.

Bekijk het volledige interview van Pieter Mulders

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag