dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsRijnsburgse BoysMulders hoopt op nieuwe club: 'Mijn vrouw heeft al twee kinderen om...

Mulders hoopt op nieuwe club: ‘Mijn vrouw heeft al twee kinderen om voor te zorgen’

Zeker niet iedereen zag het besluit van Rijnsburgse Boys om na dit seizoen afscheid te nemen van trainer Pieter Mulders aankomen. De coach zelf zegt teleurgesteld en verrast te zijn door de mededeling.

Niet happy
,,Ze willen een ander soort trainer en dat is hun goed recht, toch was ik enorm verbaasd over de mededeling. Ik ben zeker teleurgesteld daardoor”, stelt Mulders tegenover RTV NH. ,,We zijn met de club een weg ingewandeld en dan is een periode van twee jaar, zeker met de prestaties die we gemaakt hebben, te kort.” Volgens de voormalig coach van Koninklijke HFC reageerde de selectie van de Uien ‘not amused’: ,,Die waren ook niet happy, laat ik het daarop houden.”

Bij vrouw op de bank
Mulders is echter vastbesloten om zo snel mogelijk een nieuwe club voor volgend seizoen te vinden: ,,Ik wil volgend jaar gewoon weer langs de velden staan. Ik wil zeker niet bij mijn vrouw op de bank zitten, die heeft al twee kinderen om voor te zorgen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD