woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagMulders na debacle: "Tegengoals baren mij zorgen"

Mulders na debacle: “Tegengoals baren mij zorgen”

Rijnsburgse Boys heeft wederom een gevoelige tik opgelopen in de Derde Divisie Zaterdag. Dit keer verloor de formatie van trainer Pieter Mulders met 3-0 van ASWH en dat kwam hard aan. Rijnsburgse Boys staat nu al op twaalf punten achterstand van koploper FC Lisse.

De start van Rijnsburgse Boys was beroerd tegen ASWH. Binnen zes minuten scoorde de nummer twee van de competitie twee keer en daarmee waren de bezoekers eigenlijk gelijk kansloos voor een goed resultaat. Het was voor Rijnsburgse Boys alweer het derde duel op rij dat er drie tegendoelpunten werden geïncasseerd. “Als je elke wedstrijd drie goals tegen krijgt, dan baart dat echt zorgen”, gaf Mulders toe in gesprek met Omroep West. “Je moet volgens mij zo min mogelijk goals tegen krijgen, om een stukje zelfvertrouwen te kweken bij de groep. Dit was hetzelfde als vorige week, toen kwamen we ook binnen een paar minuten achter. Dat is jammer, want we hadden een strijdplan en dat kon de sloot in.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD