Volg ons
Robin Mulder GVVV FC Lienden

Tweede Divisie

Mulder: “We willen de beste amateurploeg worden”

Mulder: “We willen de beste amateurploeg worden”

Robin Mulder zag hoe GVVV op zaterdag goede zaken deed in de Tweede Divisie door met 2-1 te winnen van Kozakken Boys. Wellicht niet een heel verdiende overwinning, maar wel één die telt. In gesprek met FOX Sports sprak Mulder erover.

Twee kanten op

“Het was geen mooi voetbal, veel strijd, maar uiteindelijk drie punten, dat is het belangrijkste denk ik. Het kon twee kanten op. In de eerste helft begonnen we niet echt sterk. Ignacio had een aantal goede kansen, het had zo 3-0 of 3-1 kunnen staan. Maar uiteindelijk hebben we in de rust gezegd: we gaan gewoon vooruit druk zetten. Dat heeft effect. Gelukkig valt zo’n balletje binnen en kunnen we het goed volhouden”, klonken de woorden van Mulder.

Beste amateurploeg

Door de zege staat GVVV nu op de tweede plek. “We willen de beste amateurploeg worden. Zolang je wint, doe je goede zaken, denk ik. Het is jammer dat je eigenlijk nergens meer om speelt. Ze zouden eigenlijk een periodesysteem met misschien nog promotie moeten invoeren volgend jaar. Nu is het leuk als je het wordt. Maar uiteindelijk speel je voor de kat zijn kut, daar heb je niet zoveel aan.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie