dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieMulder: "We willen de beste amateurploeg worden"

Mulder: “We willen de beste amateurploeg worden”

Robin Mulder zag hoe GVVV op zaterdag goede zaken deed in de Tweede Divisie door met 2-1 te winnen van Kozakken Boys. Wellicht niet een heel verdiende overwinning, maar wel één die telt. In gesprek met FOX Sports sprak Mulder erover.

Twee kanten op

“Het was geen mooi voetbal, veel strijd, maar uiteindelijk drie punten, dat is het belangrijkste denk ik. Het kon twee kanten op. In de eerste helft begonnen we niet echt sterk. Ignacio had een aantal goede kansen, het had zo 3-0 of 3-1 kunnen staan. Maar uiteindelijk hebben we in de rust gezegd: we gaan gewoon vooruit druk zetten. Dat heeft effect. Gelukkig valt zo’n balletje binnen en kunnen we het goed volhouden”, klonken de woorden van Mulder.

Beste amateurploeg

Door de zege staat GVVV nu op de tweede plek. “We willen de beste amateurploeg worden. Zolang je wint, doe je goede zaken, denk ik. Het is jammer dat je eigenlijk nergens meer om speelt. Ze zouden eigenlijk een periodesysteem met misschien nog promotie moeten invoeren volgend jaar. Nu is het leuk als je het wordt. Maar uiteindelijk speel je voor de kat zijn kut, daar heb je niet zoveel aan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD