Volg ons
GVVV Panhuis

Tweede Divisie

Mulder stelt wijziging voor bij GVVV: “Anders gaan bestrijden”

Mulder stelt wijziging voor bij GVVV: “Anders gaan bestrijden”

GVVV staat er in de Tweede Divisie zeker niet verkeerd voor, maar opmerkelijk genoeg kent de ploeg grote problemen als ze in actie moeten komen tegen beloftenteams. Robin Mulder heeft dan ook het idee dat de nummer twee van de ranglijst er goed aan doet als het de tactiek verandert.

GVVV slecht tegen beloftenteams

Tot op heden haalde GVVV één punt uit vier duels met beloftenteams. “Dat is niet best. Van tevoren zeggen we nog van we moeten sowieso meer punten gaan pakken tegen die jonge ploegen, want één uit drie wedstrijden, daar word je niet vrolijk van. Tja, wat het is… We geven nog aan dat we ze gelijk vol onder druk moeten zetten en dat proberen we ook wel, maar binnen no time ligt ‘ie er alweer in”, vertelde de middenvelder aan RTV Utrecht na afloop van het duel met Jong Sparta (3-1).

GVVV op plek nummer twee

Ondanks de nederlaag staat GVVV toch nog op een knappe tweede plek en dat bevalt Mulder wel. “We hebben een paar wedstrijden gehad waar we misschien meer punten verdiend hadden, Maassluis en Twente. Maar we hebben ook een paar wedstrijden gehad, zoals vorige week Katwijk, dat had ook een 1-1 wedstrijd of een 0-0 wedstrijd kunnen zijn. Dus uiteindelijk denk ik dat je staat waar je hoort te staan. Het is een hartstikke goede eerste helft van het seizoen geweest. Die jongere ploegen, die moeten we anders gaan bestrijden en misschien toch wat meer in gaan zakken.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie