maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlClubsKatwijkMukhtar Suleiman speelt thuiswedstrijd met Somalië in 'veilige' Kenia

Mukhtar Suleiman speelt thuiswedstrijd met Somalië in ‘veilige’ Kenia

Bondscoach Pieter de Jongh aka The Champ heeft Mukhtar Suleiman in zijn selectie opgenomen. Het land speelt twee duels met Szwaziland. Inzet is plaatsing voor de poulefase van de kwalificaties voor de Afrika Cup. Mede uit veiligheidsoogpunt speelt Somalië de thuisduels in Kenia.

Het zal voor Suleiman wel even wennen zijn van het professionele en georganiseerde Katwijk naar het trainin onder de 51-kjarige Pieter de Jongh. Eerder was De Jongh als trainer-coach en ‘td’ in Moldavië, Hongarije, Kenia, Mongolië, Ruwanda, Swaziland en Zimbabwe werkzaam. Nu blijft hij in Mozambique wonen en vliegt voor de interlands en trainingen over naar Kenia.

 

Katwijk miste Suleiman in het duel met HHC Hardenberg en de vleugelspits mist ook het treffen met Rijnsburgse Boys.

Het ministerie van buitenlandse zaken gaf zeven dagen geleden een reisadvies over Kenia.

Is Kenia een veilig land?

Houd in de grote steden zoals Nairobi en Mombasa en langs de kust rekening met het risico op aanslagen. De terroristische dreiging in Kenia is ook gericht op westerse doelen. 

 

In verband met corona wordt dit reisadvies gegeven.

In verband met het coronavirus is het reisadvies voor Kenia op het moment oranje. Dit wil zeggen dat alleen noodzakelijke reizen mogelijk zijn. Indien je terugkeert uit Kenia dien je 14 dagen in thuisquarantaine te gaan. Reis niet naar de districten Garissa, Mandera en Wajir.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD