dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieMühren nieuwe aanvalsleider van SC Cambuur: 'Zijn statistieken spreken voor zich'

Mühren nieuwe aanvalsleider van SC Cambuur: ‘Zijn statistieken spreken voor zich’

SC Cambuur is geslaagd in de zoektocht naar een nieuwe spits. De club uit Leeuwarden wist een akkoord te bereiken met Zulte Waregem ten aanzien van een verhuurperiode van Robert Mühren, meldt de vereniging uit de Eerste divisie via de officiële kanalen.  

Ruim honderd treffers
De dertigjarige spits bewees al eerder in de Ere- en Eerste Divisie dat hij makkelijk het net van de tegenstander wist te vinden. Hij kwam onder andere in Nederland uit voor FC Volendam, AZ Alkmaar en Sparta Rotterdam. In 268 wedstrijden kwam hij tot iets meer dan honderd doelpunten.

Statistieken
Technisch manager Foeke Booy was vanzelfsprekend zeer tevreden met de komst van de aanvaller, zo liet hij weten aan de voornoemde website. ,,Robert is een slimme en met enorm veel ervaring en een enorme staat van dienst. Hij past goed in de speelstijl die we voor ogen hebben, is balvast en zijn statistieken spreken voor zich voor wat betreft zijn scorend vermogen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD