Volg ons

Derde Divisie

Muhamed Velagic verruilt DOVO voor NSC

Muhamed Velagic verruilt DOVO voor NSC

Muhamed Velagic speelt komend seizoen voor NSC. Dat schrijft de Stentor.

Velagic komt over van derdedivisionist DOVO, waar hij in maart zijn vertrek aankondigde. Nu hij in Nijkerk is gaan wonen, werd hij voor NSC in interessante optie, zo valt te lezen op de website van de krant. Bij de hoofdklasser is Velagic de beoogde opvolger van René Troost. De centrale verdediger stapt deze zomer over naar tweedeklasser Batavia’90 uit Lelystad.

De 28-jarige Velagic is opgeleid door MVV en speelde in het verleden onder meer voor Belgische clubs als ASV Geel, Spouwen Moppertingen en KVK Wellen.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie