Volg ons

IJsselmeervogels

Moro vol zelfvertrouwen: ‘Dit gebeurt alleen bij de kampioen’

Moro vol zelfvertrouwen: ‘Dit gebeurt alleen bij de kampioen’

Is geluk af te dwingen? Een oude voetbalwet zegt dat kampioenen vaak het geluk aan hun zijde hebben. Soufian Moro schonk IJsselmeervogels zaterdag in de slotseconde de zege tegen FC Lienden en hij ziet een parallel met Katwijk.

,,Dit gebeurt alleen bij de kampioen. Vorig jaar zag je het ook bij Katwijk, die deden het iets van acht keer in het seizoen”, jubelde de aanvallende middenvelder in gesprek met RTV Utrecht. ,,De jongens zeiden: dit is jouw moment, pak die zwabber”, blikt hij terug op de doeltreffende vrije trap. ,,Toen ik hem raakte, wist ik dat de bal richting het doel zou gaan. Op het laatste moment zag ik die zwabber erin komen en wist ik: die gaat zitten.”

,,Zeker met het oog op volgende week is het lekker als je drie punten pakt en de koppositie houdt. Dan ga je met veel meer zelfvertrouwen naar de Blauwen.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over IJsselmeervogels