maandag, maart 8, 2021
Home Competities Tweede Divisie Monteiro wint met Kozakken Boys van Katwijk: 'Wij waren de betere ploeg'

Monteiro wint met Kozakken Boys van Katwijk: ‘Wij waren de betere ploeg’

Sanny Monteiro wist zaterdag met Kozakken Boys de beladen wedstrijd tegen Katwijk af te sluiten met een zege (2-1). De verdediger, die in zijn ogen onterecht de gelijkmaker op zijn naam kreeg, was van mening dat de beste ploeg er vandoor was gegaan  met de drie punten.

- Advertentie -

Achterstand
,,Natuurlijk kijk ik terug op een mooie en goede wedstrijd voor ons. Een wedstrijd tussen Kozakken Boys en Katwijk is en blijft toch een beladen wedstrijd, ook door de gebeurtenissen vorig seizoen toen wij tegen elkaar speelden op de laatste speeldag met als inzet de titel. Ik wist niet of ik de wedstrijd zou halen vanwege de blessure die ik een week daarvoor opliep, maar gelukkig was ik fit genoeg om te kunnen spelen”, aldus Monteiro tegenover Voetbal247.

Discussie bij gelijkmaker
Kozakken Boys wist uiteindelijk de 0-1 achterstand om te buigen naar een zege. De 1-1 gaf na afloop reden tot discussie vanwege vermeend buitenspel van Monteiro. De speler zelf gaf aan de bal echter niet geraakt te hebben. ,,Ik denk dat wij de betere ploeg waren en de meeste kansen kregen. Wij kwamen alleen op ongelukkige wijze met 0-1 achter. Ook daarna bleven wij goed voetballen en creëerden wij kansen, de bal wilde er echter niet. Tot aan de 65ste minuut waar het leek alsof ik de bal raakte met het hoofd. Dat was echter niet het geval dus Gwearon Stout mag het doelpunt alsnog opeisen. Tien minuten later kopte de goed ingevallen Charlton Vicento de bal er in waardoor wij dus een mooie winst wisten te pakken. Het blijft echter wel jammer dat Mengerink geblesseerd was want het is altijd extra leuk om tegen de sterkste spitsen van de Divisie te spelen.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES