dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlClubsAFCMonteiro baalt van puntendeling: 'Het was ondermaats tegen AFC'

Monteiro baalt van puntendeling: ‘Het was ondermaats tegen AFC’

Kozakken Boys kwam zaterdag niet verder dan een puntendeling tegen AFC (1-1). Sanny Monteiro, verdediger van de thuisploeg, stak de hand in eigen boezem en constateerde dat hij en zijn ploeggenoten niet het gewenste niveau wisten te halen om de verdedigende muur van de Amsterdamse muur te doorbreken.

Ondermaats
,,Het was ondermaats tegen AFC. We weten dat ploegen tegen Kozakken Boys extra gemotiveerd zijn. Daar moeten wij ons dus tegen gaan wapenen. Tegen AFC begonnen wij slordig en we wisten het niveau niet te halen waartoe we in staat zijn. Desondanks waren wij volgens mij de betere ploeg, maar dat was dus geen garantie voor de drie punten”, aldus Monteiro tegenover Voetbal247.

Winnen met aanvallend voetbal
Kozakken Boys blijft ondanks de stroeve start een ploeg om dit seizoen rekening mee te houden in de Tweede Divisie. De verwachtingen van Monteiro zijn dan ook hooggespannen. ,,Wij willen iedere wedstrijd winnen met aanvallend voetbal. Als we dat goed doen moet het mogelijk zijn om in de maand mei in de top van deze sterke competitie te staan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD