maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlClubsADO'20Monsterscore voor Jong Vitesse tegen ADO'20, Jong De Graafschap en HV &...

Monsterscore voor Jong Vitesse tegen ADO’20, Jong De Graafschap en HV & CV Quick spelen gelijk

Jong Vitesse deed zondagmiddag goede zaken in de strijd om de titel in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. De ploeg won in Arnhem met onwerkelijke cijfers tegen ADO’20 (9-2) en zag UNA verliezen tegen USV Hercules (3-0). Jong De Graafschap en HV & CV Quick kwamen niet verder dan een puntendeling (0-0).

Jong Vitesse – ADO’20
De ploeg uit Heemskerk kwam na tien minuten spelen op voorsprong op het sportcentrum Papendal in Arnhem. Dit door een treffer van Lelieveld (0-1). Slechts zeven minuten later was op het scorebord de stand 4-1 te lezen in het voordeel van Jong Vitesse. Voor de Arnhemse ploeg waren Buitink (2x), Van Essen en Mercan. Na iets meer dan een half uur spelen was er wederom een treffer te aanschouwen. Nadat doelman Van Kampen met een katachtige redding een kans van Jong Vitesse wist te annuleren was het in de daaropvolgende aanval Jesper de Vré die de 4-2 binnen werkte.

Na 52 minuten spelen werd het duel helemaal in het slot gegooid door Jong Vitesse. Een fraai schot van afstand van Bo van Essen betekende de 5-2. Net zoals in de eerste helft het geval was wist Jong Vitesse vervolgens snel nog twee doelpunten (Buitink en Bosz) te maken waardoor er na 56 minuten een tussenstand van 7-2 bereikt was. Jong Vitesse maakte de afstraffing van ADO’20 nog erger, in de 67ste minuut kwam de 8-2 op naam van Bo van Essen. ADO’20 moest na 77 minuten ook nog verder met één man minder. De scheidsrechter kende een strafschop toe aan de thuisploeg en toonde Gert van Leiden de rode kaart. Gino Bosz bepaalde eindstand op 9-2.

Jong De Graafschap – HV & CV Quick 0-0

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD