Volg ons

ADO'20

Monsterscore voor Jong Vitesse tegen ADO’20, Jong De Graafschap en HV & CV Quick spelen gelijk

Monsterscore voor Jong Vitesse tegen ADO’20, Jong De Graafschap en HV & CV Quick spelen gelijk

Jong Vitesse deed zondagmiddag goede zaken in de strijd om de titel in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. De ploeg won in Arnhem met onwerkelijke cijfers tegen ADO’20 (9-2) en zag UNA verliezen tegen USV Hercules (3-0). Jong De Graafschap en HV & CV Quick kwamen niet verder dan een puntendeling (0-0).

Jong Vitesse – ADO’20
De ploeg uit Heemskerk kwam na tien minuten spelen op voorsprong op het sportcentrum Papendal in Arnhem. Dit door een treffer van Lelieveld (0-1). Slechts zeven minuten later was op het scorebord de stand 4-1 te lezen in het voordeel van Jong Vitesse. Voor de Arnhemse ploeg waren Buitink (2x), Van Essen en Mercan. Na iets meer dan een half uur spelen was er wederom een treffer te aanschouwen. Nadat doelman Van Kampen met een katachtige redding een kans van Jong Vitesse wist te annuleren was het in de daaropvolgende aanval Jesper de Vré die de 4-2 binnen werkte.

Na 52 minuten spelen werd het duel helemaal in het slot gegooid door Jong Vitesse. Een fraai schot van afstand van Bo van Essen betekende de 5-2. Net zoals in de eerste helft het geval was wist Jong Vitesse vervolgens snel nog twee doelpunten (Buitink en Bosz) te maken waardoor er na 56 minuten een tussenstand van 7-2 bereikt was. Jong Vitesse maakte de afstraffing van ADO’20 nog erger, in de 67ste minuut kwam de 8-2 op naam van Bo van Essen. ADO’20 moest na 77 minuten ook nog verder met één man minder. De scheidsrechter kende een strafschop toe aan de thuisploeg en toonde Gert van Leiden de rode kaart. Gino Bosz bepaalde eindstand op 9-2.

Jong De Graafschap – HV & CV Quick 0-0

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over ADO'20