Volg ons

Achilles '29

Molinatti op proef bij Achilles ’29

Molinatti op proef bij Achilles ’29

Achilles ’29 heeft de komende dagen Thibaut Molinatti op proef. De Frans-Zweedse aanvaller kwam afgelopen seizoen uit voor het Zweedse Sollentuna FK.

IFA-PRO
Molinatti is één van de spelers die aangesloten is bij IFA-PRO, een platform waar voetballers extra trainingen en wedstrijden kunnen spelen om zichzelf te verbeteren en in de kijker te spelen bij clubs. Met het IFA-PRO team speelde Thibaut afgelopen vrijdag mee in een oefenduel tegen Helmond Sport.

Zweedse clubs
De 23-jarige aanvaller is weliswaar geboren in Cannes, maar speelde tot dusverre vooral voor Zweedse clubs. De afgelopen jaren stond hij onder contract bij Sundbybergs IK, Carlstad United en Enskede IK.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Achilles '29