Volg ons

Derde Divisie Zondag

Mokerslag voor UNA en Van Boekel: Operatie alsnog noodzakelijk

Mokerslag voor UNA en Van Boekel: Operatie alsnog noodzakelijk

Niek van Boekel zal ook dit seizoen naar verwachting geen wedstrijden spelen voor UNA. De middenvelder moet na een rustperiode van bijna elf maanden alsnog onder het mes vanwege een hernia, meldt het Eindhovens Dagblad.

Bleef last houden
In eerste instantie besloot de neuroloog van de middenvelder dat een rustperiode voldoende zou zijn om de problemen te verhelpen. Woensdag werd aan Van Boekel echter medegedeeld dat een operatie toch noodzakelijk zou zijn om echt te herstellen. Dit vanzelfsprekend tot grote teleurstelling van de speler. ,,Er is vorig jaar besloten om mij niet te opereren. Dan wordt vervolgens het seizoen langs de lijn erg lang, maar je hebt goede hoop om weer aan het begin van deze competitie met de groep mee te kunnen trainen. Maar ik bleef last houden”, aldus Van Boekel tegenover de voornoemde regionale krant.

Blessureleed
Op 22 oktober 2017 speelde Van Boekel zijn laatste wedstrijd voor UNA. Destijds was dat een uitwedstrijd op het sportcentrum Papendal in Arnhem tegen Vitesse. Eerder was hij ook al langdurig uitgeschakeld, maar toen in verband met een kruisbandblessure.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag