donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlClubsASWHMohamed El Bannasri weg bij ASWH voor meer speelminuten

Mohamed El Bannasri weg bij ASWH voor meer speelminuten

De 22-jarige Mohamed El Bannasri(selectiespeler van ASWH) heeft besloten om het volgend seizoen enkele stapjes lager te gaan spelen. Hij gaat de overstap maken van de 2e Divisie naar 1e klasser Oranje Wit. Er zijn een aantal redenen dat Mohamed besloten heeft tot deze overstap.” Ik denk dat ik mij bij Oranje Wit beter kan ontwikkelen om in de nabije toekomst uit te groeien tot een bepalende speler die naast zelf scoren ook bepalend kan zijn met assists voor mijn medespelers. Ik heb de plannen en de ambities aangehoord van Oranje Wit en ik kan me daarin volledig vinden”.

Herman van Diejen

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD