woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieMogelijk beslissingswedstrijd om plek Jong Vitesse

Mogelijk beslissingswedstrijd om plek Jong Vitesse

De terugtrekking van Jong Vitesse uit de voetbalpiramide zorgt ervoor dat Jong Sparta ook volgend seizoen in de Tweede Divisie uitkomt. De tweede plek voor een Jong-team wordt ingevuld door ofwel Jong FC Volendam, of Jong Almere City.

Mocht Jong FC Volendam zondag kampioen van de Derde Divisie Zondag worden, dan speelt het volgend seizoen in de Tweede Divisie. Lukt dat niet, dan heeft het nog een herkansing. Er wordt dan namelijk een beslissingswedstrijd georganiseerd tussen Jong FC Volendam en Jong Almere City FC. De winnaar komt volgend seizoen uit in de Tweede Divisie.

Het is nog wel onduidelijk hoe de openvallende plekken in de Derde Divisie opgevuld gaan worden. Daar vertrekt in ieder geval Jong FC Groningen en mogelijk ook Jong FC Volendam. Er kan één beloftenteam vanuit de alternatieve beloftencompetitie instromen in de Derde Divisie, maar het is de vraag of daar animo voor is bij de deelnemende clubs. Diverse clubs lieten al weten geen interesse te hebben.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD