maandag, oktober 2, 2023
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieMoet GVVV vrezen voor degradatievoetbal? Doelman Johan Jansen reageert

Moet GVVV vrezen voor degradatievoetbal? Doelman Johan Jansen reageert

GVVV werd zaterdag afgeschminkt door Jong FC Volendam met liefst 2-5 en dus was de kritiek niet mals op Panhuis. Trainer Jochem Twisker was witheet en het spel van de Veenendaalers is zo labiel dat het een lastig seizoen voor GVVV lijkt te gaan worden.

Na afloop vroeg RTV Utrecht dan ook aan doelman Johan Jansen of GVVV een degradatiekandidaat is: ,,Dat vind ik nu moeilijk te zeggen. Maar dan is het wat als… Het is vrij vroeg in het seizoen en dat ga en wil ik nu niet zeggen. We moeten wel uit een ander vaatje gaan tappen”, aldus de ervaren sluitpost.

Jansen, die werd gehuldigd vanwege zijn 300ste wedstrijd voor GVVV, nam de schuld op zich voor de 0-1: ,,Ik speel hem niet goed in. Ik coach Joeri Potjes wel, maar de bal was niet goed genoeg. Dan is er nog steeds niets aan de hand, maar hij vliegt ook nog de korte hoek in. Dan loop je gelijk achter de feiten aan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD