zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieMoeizame zoektocht naar spits bij Excelsior Maassluis

Moeizame zoektocht naar spits bij Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis heeft vooralsnog weinig succes in haar zoektocht naar een nieuwe spits voor volgend seizoen. De Tricolores zien Kevin Vink stoppen, maar hebben nog geen makkelijk scorende vervanger beet.

Yani Bouras
Volgens het AD heeft Excelsior M tevergeefs Yani Bouras, spits van Jong Sparta, gepolst maar de aanvaller heeft te horen gekregen dat Sparta toekomst in hem ziet en hij dus op Het Kasteel. kan blijven. ,,Ik hoop echt dat er nog een aanvallende impuls bijkomt. Het zou ons zeker sterker maken”, zegt Vincent van den Berg, dit seizoen topscorer in Maassluis met acht treffers, tegen de krant. ,,Het is echter de realiteit dat het voor de club niet makkelijk is om die één of twee aanvallende versterkingen te halen. Helaas draait alles om geld. Het verschil wat spelers willen hebben en hetgeen Excelsior Maassluis kan bieden, is gewoon te groot.”

Huidige groep
Van den Berg vreest dan ook dat er niemand meer bij gaat komen en de nieuwe trainer Dogan Corneille het dus met de huidige groep moet doen: ,,Ik heb veel vertrouwen in die gasten. Jeremy is zijn goals gaan maken, Daan Blij is geregeld trefzeker en hetzelfde geldt voor mijzelf”, vervolgt Van den Berg. ,,Met Dean van Ooijen daar nog achter moeten we ook komend seizoen in staat zijn om dertig goals te maken en dan moeten de middenvelders en verdedigers de overige twintig goals voor hun rekening nemen. En zolang we op verdedigend vlak zo stabiel blijven, moet dat ook komend seizoen weer voldoende zijn om goed mee te kunnen draaien in de Tweede Divisie.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD