dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieMoeder Telstar-speler Gerson Rodrigues reageert op rode kaart

Moeder Telstar-speler Gerson Rodrigues reageert op rode kaart

De moeder van de Luxemburgse Telstar-speler Gerson Rodrigues heeft haar zoon een hart onder de riem gestoken. Op de Facebook-pagina van de Jupiler League-club reageert de vrouw op de rode kaart die haar zoon afgelopen weekend pakte.

Bijbeltekst

,,Wie heeft nooit een fout begaan in het leven?”, schrijft Eduarda Leal in haar moedertaal Portugees. Daarna verwijst ze naar een Bijbeltekst. ,,Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen. Mama is altijd bij je.”

Klap

Rodrigues (22) kreeg vrijdag direct rood in het duel tegen FC Dordrecht. Zijn ploeg stond toen met 3-0 voor en hij stond stond als invaller acht minuten in het veld toen hij een klap gaf aan tegenstander Denis Mahmudov en vervolgens op zijn lichaam ging staan. De aanvaller is voor vier duels waarvan één voorwaardelijk geschorst.

Stom

Telstar-trainer Mike Snoei is een stuk minder vergevingsgezind dan de moeder van Rodrigues. ,,Ik vond het stom. We gaan hier zeker over praten want dit is zeer onprofessioneel”, zei hij tegen NH Sport.

Frankrijk

Rodrigues kwam onlangs nog in het nieuws toen hij namens Luxemburg bijna de winnende goal maakte in het WK-kwalificatieduel tegen Frankrijk. Bij een 0-0 stand schoot hij op de paal.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD