dinsdag, september 28, 2021
HomeClubsTECMo Bendadi vertrekt teleurgesteld bij TEC

Mo Bendadi vertrekt teleurgesteld bij TEC

Het verblijf van Mo Bendadi bij TEC beperkt zich tot slechts één seizoen. De middenvelder heeft besloten om de club na dit seizoen te verlaten, meldt De Gelderlander. Reden van zijn vertrek: er zijn nog geen contractbesprekingen met hem geweest.

,,Ik vind dat ik te lang heb moeten wachten op een gesprek om mijn contract te verlengen,” zegt Bendadi in de krant. De oud-speler van onder andere GVVV en Sparta Nijkerk stelt verder dat hij door het uitblijven van het gesprek een gebrek aan vertrouwen en waardering vanuit de club voelt. ,,Vandaar dat ik deze beslissing nu zelf heb genomen en het gesprek ook niet meer aan ga.”

Trainer Hans van de Haar laat in een reactie weten dat er andere omstandigheden aan het inplannen van een afspraak ten grondslag liggen. ,,Omdat Mo ziek was, veel trainingen gemist had en een tijd niet op de club is geweest hebben we nog geen moment kunnen inplannen.” Van de Haar, die Bendadi ook bij FC Lienden al eens onder zijn hoede had, zegt verder dat de ingevoerde avondklok het inplannen van een gesprek nog extra bemoeilijkte.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD