Volg ons
cendrino-misidjan-de-treffers

Tweede Divisie

Misidjan kijkt al verder dan De Treffers: “Clubliefde is grootste bullshit”

Misidjan kijkt al verder dan De Treffers: “Clubliefde is grootste bullshit”

Cendrino Misidjan is pas net aangesloten bij De Treffers als extra defensieve versterking, maar de vleugelverdediger denkt ook alweer aan een vertrek uit Groesbeek. De 28-jarige wil namelijk het liefst in het profvoetbal actief blijven.

Gedacht aan stoppen

Dit legt hij uit in De Gelderlander en ook over zijn zoektocht naar een club. “Ik heb de laatste weken in heel veel vliegtuigen gezeten. Ik ben meerdere keren op en neer gereisd naar Bulgarije en Roemenië. Er hadden verschillende clubs gepolst. En helaas ging er een streep door de transfer naar New York Red Bulls. Die overgang liep spaak op papierwerk. We hadden te weinig tijd om de transfer rond te maken. Daarna heb ik zelfs gedacht aan stoppen.”

Hoor iedere week de beste te zijn

De voormalig speler van onder meer Go Ahead Eagles en Sparta heeft inmiddels drie duels voor De Treffers gespeeld. Hij was tegen Jong FC Twente terug na een blessure en blaast hoog van de toren. “Ik moet op dit niveau wekelijks de beste zijn. Ik ben ook niet bang voor mijn verantwoordelijkheden. Ik heb een helder doel voor ogen. Ik wil nog een stap maken. Het liefst in de komende transferperiode al. In de Jupiler League ben ik een bekend gezicht. Dat niveau wijs ik op voorhand niet af, maar een stap naar het buitenland ligt voor de hand.” Zich verbinden aan De Treffers vindt hij dan ook onzin. “In mijn ogen is clubliefde ook de grootste bullshit die er is. Het voetballeven is kort en ik wil alles eruit halen wat erin zit. Ik weet hoe het werkt. Als ik nog kan cashen dan doe ik dat.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie