vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieMisidjan kijkt al verder dan De Treffers: "Clubliefde is grootste bullshit"

Misidjan kijkt al verder dan De Treffers: “Clubliefde is grootste bullshit”

Cendrino Misidjan is pas net aangesloten bij De Treffers als extra defensieve versterking, maar de vleugelverdediger denkt ook alweer aan een vertrek uit Groesbeek. De 28-jarige wil namelijk het liefst in het profvoetbal actief blijven.

Gedacht aan stoppen

Dit legt hij uit in De Gelderlander en ook over zijn zoektocht naar een club. “Ik heb de laatste weken in heel veel vliegtuigen gezeten. Ik ben meerdere keren op en neer gereisd naar Bulgarije en Roemenië. Er hadden verschillende clubs gepolst. En helaas ging er een streep door de transfer naar New York Red Bulls. Die overgang liep spaak op papierwerk. We hadden te weinig tijd om de transfer rond te maken. Daarna heb ik zelfs gedacht aan stoppen.”

Hoor iedere week de beste te zijn

De voormalig speler van onder meer Go Ahead Eagles en Sparta heeft inmiddels drie duels voor De Treffers gespeeld. Hij was tegen Jong FC Twente terug na een blessure en blaast hoog van de toren. “Ik moet op dit niveau wekelijks de beste zijn. Ik ben ook niet bang voor mijn verantwoordelijkheden. Ik heb een helder doel voor ogen. Ik wil nog een stap maken. Het liefst in de komende transferperiode al. In de Jupiler League ben ik een bekend gezicht. Dat niveau wijs ik op voorhand niet af, maar een stap naar het buitenland ligt voor de hand.” Zich verbinden aan De Treffers vindt hij dan ook onzin. “In mijn ogen is clubliefde ook de grootste bullshit die er is. Het voetballeven is kort en ik wil alles eruit halen wat erin zit. Ik weet hoe het werkt. Als ik nog kan cashen dan doe ik dat.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD